Lammfärspaj med massor av smak
Lammfärspaj Med Massor Av Smak Recept

Lammfärspaj med massor av smak

Paj på grekiska med lamm, vitlöksoliver och soltorkade tomater! Gör din egen pajdeg eller använd vår frasiga filodeg om du vill spara tid i köket. En supergod middag som går att fixa i förväg och passar perfekt i matlådan.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

4 Portioner

Deg

Fyllning

Innehåller följande Fontana produkter

Fontana One Olivolja 1 liter

One

Läs Mer
Fontana Soltorkade Tomater Original 180 g

Soltorkade Tomater Original

Läs Mer
Fontana Snacksoliver - Olivmix med vitlök & örter

Snacksoliver – Olivmix med vitlök & örter

Läs Mer
Fontana Feta Grekiska Örter

Feta Grekiska Örter

Läs Mer

I SAMARBETE MED GASTROFY

Gör så här

Deg

Fyllning

fontana_watchCreated with Sketch.

Start timer

Laga något gott

Halloumipajer recept

Halloumipajer

Små söta och fantastiskt goda piroger fyllda med halloumi från Fontanaskafferiet. Passar utmärkt på festbordet eller som eftermiddagsmål. Variera fyllningen och förvandla dessa godingar till

LÄS MER >

Spenatpaj – Spenakopita

En grönsakspaj med somriga eftertoner. Vi har valt att använda härligt frasig filodeg istället för klassisk pajdeg. Fetaosten ger spenatröran en härlig sälta. Lika god

LÄS MER >
Fontanas Kräftpaj Recept

Fontanas kräftpaj

Baka kräftpaj till kräftskivan! Här bjuder vi på vårt frasigaste pajrecept med dill och grekisk yoghurt. Jättegott och superenkelt att förbereda. Gillar du att vara

LÄS MER >
Sötpotatisgratäng Recept

Sötpotatisgratäng

Byt ut dina vanliga knölar mot den lite nötigare sötpotatisen! Här kommer ett enkelt recept på sötpotatisgratäng med halloumi och grekisk yoghurt. Yoghurten balanserar den

LÄS MER >
Rödbetspaj Recept

Rödbetspaj

En härlig rödbetspaj med mycket smak och karaktär! Köper du rödbetor med blast är det bra att skära av blasten, annars blir betorna mjuka i

LÄS MER >