Lammfärspaj Med Massor Av Smak Recept

Lammfärspaj med massor av smak

Paj på grekiska med lamm, oliver och soltorkade tomater! Gör din egen pajdeg eller använd vår frasiga filodeg om du vill spara tid i köket. En supergod middag som går att fixa i förväg och passar perfekt i matlådan.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner

Deg

Fyllning

Innehåller följande Fontana produkter

Fontana One Olivolja 1 liter

One Olivolja

Läs Mer
Fontana Soltorkade Tomater Original 180 g

Soltorkade Tomater Original

Läs Mer
Fontana Feta Grekiska Örter

Feta Grekiska Örter

Läs Mer
Fontana Oliver Halkidiki Urkarnade Ekologiska 290 g

Oliver Halkidiki Urkärnade Ekologiska

Läs Mer

I SAMARBETE MED GASTROFY

Gör så här

Deg

Fyllning

fontana_watchCreated with Sketch.

Start timer

Laga något gott

Spenatpaj – Spenakopita

En grönsakspaj med somriga eftertoner. Vi har valt att använda härligt frasig filodeg istället för klassisk pajdeg. Fetaosten ger spenatröran en härlig sälta. Lika god

LÄS MER >
Fontanas Kräftpaj Recept

Fontanas kräftpaj

Baka kräftpaj till kräftskivan! Här bjuder vi på vårt frasigaste pajrecept med dill och grekisk yoghurt. Jättegott och superenkelt att förbereda. Gillar du att vara

LÄS MER >