Lammfärspaj med massor av smak
Lammfärspaj Med Massor Av Smak Recept

Lammfärspaj med massor av smak

Paj på grekiska med lamm, oliver och soltorkade tomater! Gör din egen pajdeg eller använd vår frasiga filodeg om du vill spara tid i köket. En supergod middag som går att fixa i förväg och passar perfekt i matlådan.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

4 Portioner

Deg

Fyllning

Innehåller följande Fontana produkter

Fontana One Olivolja 1 liter

One Olivolja

Läs Mer
Fontana Soltorkade Tomater Original 180 g

Soltorkade Tomater Original

Läs Mer
Fontana Feta Grekiska Örter

Feta Grekiska Örter

Läs Mer
Fontana Oliver Halkidiki Urkarnade Ekologiska 290 g

Oliver Halkidiki Urkärnade Ekologiska

Läs Mer

I SAMARBETE MED GASTROFY

Gör så här

Deg

Fyllning

fontana_watchCreated with Sketch.

Start timer

Laga något gott

Spenatpaj – Spenakopita

En grönsakspaj med somriga eftertoner. Vi har valt att använda härligt frasig filodeg istället för klassisk pajdeg. Fetaosten ger spenatröran en härlig sälta. Lika god

LÄS MER >
Sötpotatisgratäng Recept

Sötpotatisgratäng

Byt ut dina vanliga knölar mot den lite nötigare sötpotatisen! Här kommer ett enkelt recept på sötpotatisgratäng med halloumi och grekisk yoghurt. Yoghurten balanserar den

LÄS MER >
Grönsakspaj med feta recept

Grönsakspaj med feta

Fetaosten ger denna grönsakspaj en fin och krämig konsistens samtidigt som degen får behålla sin krispighet. Här har vi varvat grönkål med spenat, rostad pumpa

LÄS MER >