Gyllenbrun paj med fetaost och paprika på en serveringsbräda

Paj med fetaost och florinsk paprika

Här har vi en lättlagad och smakrik paj med fetaost och florinsk paprika. Den söta paprikan tillsammans med den syrliga, salta fetaosten är en riktigt läcker blandning och framträder extra mycket under gratinering i ugnen. Blandningen fördelas med filodegsark och toppas sedan med resterande degplattor. Perfekt som en lätt lunchrätt tillsammans med en fräsch sallad

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4-6 Portioner

Fyllning

Innehåller följande Fontana produkter

Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

Feta Originalet

Läs Mer

I SAMARBETE MED GASTROFY

Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Halloumipajer recept

    Halloumipajer

    Små söta och fantastiskt goda piroger fyllda med halloumi från Fontanaskafferiet. Passar utmärkt på festbordet eller som eftermiddagsmål. Variera fyllningen och förvandla dessa godingar till

    LÄS MER >
    Sötpotatisgratäng Recept

    Sötpotatisgratäng

    Byt ut dina vanliga knölar mot den lite nötigare sötpotatisen! Här kommer ett enkelt recept på sötpotatisgratäng med halloumi och grekisk yoghurt. Yoghurten balanserar den

    LÄS MER >
    Rödbetspaj Recept

    Rödbetspaj

    En härlig rödbetspaj med mycket smak och karaktär! Köper du rödbetor med blast är det bra att skära av blasten, annars blir betorna mjuka i

    LÄS MER >
    Fontanas Kräftpaj Recept

    Fontanas kräftpaj

    Baka kräftpaj till kräftskivan! Här bjuder vi på vårt frasigaste pajrecept med dill och grekisk yoghurt. Jättegott och superenkelt att förbereda. Gillar du att vara

    LÄS MER >