Gyllenbrun paj med fetaost och paprika på en serveringsbräda

Paj med fetaost och florinsk paprika

Här har vi en lättlagad och smakrik paj med fetaost och florinsk paprika. Den söta paprikan tillsammans med den syrliga, salta fetaosten är en riktigt läcker blandning och framträder extra mycket under gratinering i ugnen. Blandningen fördelas med filodegsark och toppas sedan med resterande degplattor. Perfekt som en lätt lunchrätt tillsammans med en fräsch sallad

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4-6 Portioner

Fyllning

Innehåller följande Fontana produkter

Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

Feta Originalet

Läs Mer

I SAMARBETE MED GASTROFY

Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Rödbetspaj Recept

    Rödbetspaj

    En härlig rödbetspaj med mycket smak och karaktär! Köper du rödbetor med blast är det bra att skära av blasten, annars blir betorna mjuka i

    LÄS MER >

    Spenatpaj – Spenakopita

    En grönsakspaj med somriga eftertoner. Vi har valt att använda härligt frasig filodeg istället för klassisk pajdeg. Fetaosten ger spenatröran en härlig sälta. Lika god

    LÄS MER >
    Sötpotatisgratäng Recept

    Sötpotatisgratäng

    Byt ut dina vanliga knölar mot den lite nötigare sötpotatisen! Här kommer ett enkelt recept på sötpotatisgratäng med halloumi och grekisk yoghurt. Yoghurten balanserar den

    LÄS MER >
    Halloumipajer recept

    Halloumipajer

    Små söta och fantastiskt goda piroger fyllda med halloumi från Fontanaskafferiet. Passar utmärkt på festbordet eller som eftermiddagsmål. Variera fyllningen och förvandla dessa godingar till

    LÄS MER >