Luftigt bröd med sesamfrön
Luftigt bröd med sesamfrön recept

Luftigt bröd med sesamfrön

Detta är ett lättbakat och luftigt bröd som är jättegott till tzatziki och hummus. Eller prova att doppa det i olivolja med lite flingsalt

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

2 limpor 6-8 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Vildskogshonung Från Peloponnesos 250 g

    Vildskogshonung Från Peloponnesos

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Halloumipiroger

    Byt ut köttet i dina piroger mot halloumi! Här bjuder vi på en fantastiskt god vegetarisk variant på klassiska piroger med mycket smak av Grekland.

    LÄS MER >
    Pitabröd Med Oliver Recept

    Pitabröd med oliver

    Baka eget pitabröd med oliver! Här kommer ett superenkelt recept på grekisk pita som du kan fylla med allt från ost till grillat kött och

    LÄS MER >