Ett tilltugg som passar till något gott att dricka eller på buffébordet.

Saftig plommonkaka
Har du testat att baka med olivolja? Det är ett perfekt trick för att göra kakan mer saftig med en ljuvlig smak. Passa på att
Ett tilltugg som passar till något gott att dricka eller på buffébordet.
Dela
Skriv ut & Mejla
Innehåller följande Fontana produkter
Har du testat att baka med olivolja? Det är ett perfekt trick för att göra kakan mer saftig med en ljuvlig smak. Passa på att
Detta är ett lättbakat och luftigt bröd som är jättegott till tzatziki och hummus. Eller prova att doppa det i olivolja med lite flingsalt
Laga eget bröd på grekiskt manér! Det här brödet kommer från den lilla cypriotiska bergsbyn Xiliatos där grundaren till Fontana, Frixos Papadopoulos, växte upp. Ett
Tårtrecept på smarrig tårta perfekt för efterrätt och födelsedagar! Toppad med goda bär och en härligt krämig vaniljgrädde. Vad finns det inte att tycka om?
Focaccia är inte bara ett härligt luftigt och lite salt bröd, det är snyggt också! Låt det bli en ätbar dekoration på buffébordet eller njut
Detta söta påskbröd med mastiha äter man till påsk i Grekland med en kopp kaffe till. Mastiha är en kåda från trädet med samma namn
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök.
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2021 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA