Grekiska kringlor med rostade sesamfrön blir lätt allas favorit. Formen är fin, och brödet blir luftigt och gott. Servera till frukost, eller som mellanmål med Fontana Fetaost och flytande honung.

Grekiska kringlor med rostade sesamfrön blir lätt allas favorit. Formen är fin, och brödet blir luftigt och gott. Servera till frukost, eller som mellanmål med Fontana Fetaost och flytande honung.
Dela
Skriv ut & Mejla
Innehåller följande Fontana produkter
Detta är ett lättbakat och luftigt bröd som är jättegott till tzatziki och hummus. Eller prova att doppa det i olivolja med lite flingsalt
Detta söta påskbröd med mastiha äter man till påsk i Grekland med en kopp kaffe till. Mastiha är en kåda från trädet med samma namn
Tårtrecept på smarrig tårta perfekt för efterrätt och födelsedagar! Toppad med goda bär och en härligt krämig vaniljgrädde. Vad finns det inte att tycka om?
Laga eget bröd på grekiskt manér! Det här brödet kommer från den lilla cypriotiska bergsbyn Xiliatos där grundaren till Fontana, Frixos Papadopoulos, växte upp. Ett
Baka eget pitabröd med oliver! Här kommer ett superenkelt recept på grekisk pita som du kan fylla med allt från ost till grillat kött och
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök.
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2021 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA