Het och smakrik olivolja med chili och oregano att doppa brödet i. Gott att ringla över allt från pasta och röror till sallad. Variera oljan med rosmarin och timjan, till exempel.
Het och smakrik olivolja med chili och oregano att doppa brödet i. Gott att ringla över allt från pasta och röror till sallad. Variera oljan med rosmarin och timjan, till exempel.
Dela
Skriv ut & Mejla
Innehåller följande Fontana produkter
Grekisk sallad med fetaost och oliver kan vara ett smakrikt tillbehör eller en egen liten rätt med bröd. Välj gärna en olivolja med karaktär.
Inget går upp mot en grekisk sallad en varm sommardag. Men vi äter den gärna resten av året också. Tänk bara på att använda riktigt
Granatäpple och fetaost är en härlig kombination. Här tar de plats i en mild spenatsallad med dressing på balsamvinäger. Perfekt som tillbehör eller som början
Tomater som får rosta i ugnen med vitlök och serveras med burrata blir en härlig för- eller mellanrätt att dela. Glöm inte brödet till såsen!
Stek halloumi i rikligt med smakrik olivolja tillsammans med rosmarinkvistar. Servera osten med ett gott bröd och som suger upp oljan. Här använder vi vår
Olivolja lyfter alla smaker. Om du kryddar den med örter, chili eller olika kryddblandningar lyfter den både kryddan och det du ringlar den över. Prova