Bulgursallad med citron, tomater och oliver
En tallrik bulgursallad med härliga medelhavssmaker

Bulgursallad med citron, tomater och oliver

Byt ut det vardagliga riset mot krispig medelhavsbulgur! Bulgur är durumvete som påminner lite om couscous men har grövre korn. Fantastiskt gott i sallad eller som huvudrätt. Här bjuder vi på bulgur i form av sallad, en klassisk rätt som vi valt att höja smaken på med citron och en klick färsk grekisk yoghurt. Varsågod och njut!

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

6 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    Oliver Kalamata Urkärnade

    Läs Mer
    Fontana Äkta Grekisk Yoghurt 10% 150 g

    Äkta Grekisk Yoghurt 10%

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Fontana Höstsallad recept

    Höstsallad

    På hösten ska man frossa i de frukter och grönsaker som är i säsong, som äpple, morot och rödkål. Tillsammans med färska fikon, broccoli och

    LÄS MER >
    Varm Potatissallad Recept

    Varm potatissallad

    Här kommer ett favoritrecept på varm potatissallad med kronärtskockor, soltorkade tomater och äkta fetaost från Fontanas solvarma skafferier. Passar perfekt på buffébordet i sommar eller

    LÄS MER >
    Grekisk Sallad Recept

    Äkta Grekisk sallad

    En klassisk grekisk sallad med allt det goda från våra bördiga ömarker. Servera som lunch tillsammans med ett gott bröd, eller som tillbehör till kött,

    LÄS MER >