Skramlade ägg med tomater och fetaost på grekiskt vis- Kagianas
Skramlade ägg med tomater och fetaost recept

Skramlade ägg med tomater och fetaost på grekiskt vis- Kagianas

Laga en god äggröra med härliga grekiska smaker. Passar både till frukost och lunch.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

2 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Sparrisomelett Recept

    Sparrisomelett

    En god och krämig omelett med riven halloumi och färsk sparris. Perfekt att ha med sig i matlådan! Servera med en gott bröd och gärna

    LÄS MER >