Svensk-grekisk kantarellmacka à la Fontana
Svensk Grekisk Kantarellmacka A La Fontana Recept

Svensk-grekisk kantarellmacka à la Fontana

Svensk kantarellmacka med grekiska förtoner! Vad kan vara godare än en skiva gott bröd med smörstekta kantareller? Här får den klassiska svampmackan i alla fall sällskap av en rejäl klick grekisk yoghurt och riven saganakiost. Fantastiskt gott!

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

1 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Saganaki 150 g

    Saganaki

    Läs Mer
    Fontana Äkta Grekisk Yoghurt 0%

    Äkta Grekisk Yoghurt 0%

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Sparrisomelett Recept

    Sparrisomelett

    En god och krämig omelett med riven halloumi och färsk sparris. Perfekt att ha med sig i matlådan! Servera med en gott bröd och gärna

    LÄS MER >