Search

Smaksatt Tomat- & Mandelolja

Nybakat bröd och olivolja är ett måste på varje grekiskt matbord. Extra festlig och smakrik blir den om du blandar i soltorkade tomater, rostad mandel, örter och citron – det blir fantastiskt gott! Doppa och dippa och njut som man gör i Grekland. Servera med ett gott rykande färskt bröd.

Tillagningstid: 25 min Förberedelser: 10 min

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Soltorkade Tomater Finskurna 180 g

    Soltorkade Tomater Finskurna

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Grekisk hummus

    Hummus kan man laga på många olika sätt. Här bjuder vi på ett grekiskt recept till en ljuvligt krämig hummus med mycket vitlök! Ha som

    LÄS MER >
    Tzatziki recept på grekisk yoghurtsås med gurka

    Tzatziki

    Tzatziki är en klassisk grekisk yoghurtsås med gurka och vitlök. Den världsberömda röran är numera en självklar del av det svenska köket. Njut den till

    LÄS MER >
    Honung Och Senapsdipp Recept

    Honung och senapsdipp

    En supergod yogurtdipp med honung och senap som du rör ihop på bara någon minut! Doppa halloumi-fries, potatischips, grönsaker eller kroketter. Det perfekta tillbehöret till

    LÄS MER >

    Grönkålspizza med Feta

    När grönkål, feta, valnötter och granatäpple hamnar på en pizza, gör de det med besked. Vilken uppställning! Gott, enkelt och festligt – perfekt för en

    LÄS MER >