Search

Snurrad Tiropita med Fetaost

Få en drömupplevelse på bara 20 minuter: krispig tiropita med smulig feta och ringlad honung. Snurra ihop oljad filodeg till en spiral, grädda gyllenbrun och toppa med sesamfrön. Supergott till fördrinken eller minglet.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

8-10 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet PDO

    Läs Mer
    Fontana Grekisk Filodeg - Fryst 450 g

    Grekisk Filodeg – Fryst

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Smashed Gyros med Feta

    Här har Greklands mest älskade snabbmat fått en härligt ”smashad” känsla. Perfekt när du vill ha något gott och enkelt. Toppa med Tzatziki Avokado, grönsaker,

    LÄS MER >

    Grilloumibites med chilihonung

    Grilloumibites i varm chilihoung är bara ett annat ord för himmelriket. Krispet kommer från paneringen med krossade cornflakes, parmesan, sesamfrön. Doppa sedan dessa godingar i

    LÄS MER >

    Halloumi Scarpaccia

    En modern twist på den klassiska scarpaccian – här med salt halloumi och krispig potatis. Perfekt som en lätt lunch, en matig förrätt eller ett

    LÄS MER >

    Grönkålspizza med Feta

    När grönkål, feta, valnötter och granatäpple hamnar på en pizza, gör de det med besked. Vilken uppställning! Gott, enkelt och festligt – perfekt för en

    LÄS MER >

    Mini-ravasaki med halloumi

    Ljuvligt frasiga, söta och salta – dessa små naggande goda mini-ravasakis är en grekisk delikatess. Allt du behöver är grekisk filodeg och halloumi, sedan rullar

    LÄS MER >