Search

Snurrad Tiropita med Fetaost

Få en drömupplevelse på bara 20 minuter: krispig tiropita med smulig feta och ringlad honung. Snurra ihop oljad filodeg till en spiral, grädda gyllenbrun och toppa med sesamfrön. Supergott till fördrinken eller minglet.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

8-10 Portioner
  • InnehÃ¥ller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin

    Läs Mer
    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet PDO

    Läs Mer
    Fontana Grekisk Filodeg - Fryst 450 g

    Grekisk Filodeg – Fryst

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Marinerade oliver med feta

    Oliver och fetaost älskar varandra. Här möts goda grekiska kvalitetsoliver i en marinad av olivolja, chiliflakes, oregano, persilja, vitlök och apelsin. Servera med en bakad

    LÄS MER >

    Pizza med lammfärs & halloumi

    Snabb vardagslyx på färdiggräddad pizzabotten! Kryddig lammfärs möter riven halloumi, oliver och rödlök. Toppa med örtig rucola och tzatziki – klart på nolltid och älskat

    LÄS MER >

    Grönkålspizza med Feta

    När grönkål, feta, valnötter och granatäpple hamnar på en pizza, gör de det med besked. Vilken uppställning! Gott, enkelt och festligt – perfekt för en

    LÄS MER >