Varm Caprese Recept

Varm caprese

En klassisk tomat- och mozzarellasallad från norra Italien som kryddas med basilika och rejäla mängder olivolja. Passar utmärkt på mezebordet eller som tillbehör till sommarens grillrätter. Här har vi bytt ut de färska tomaterna mot ugnsbakade tomater som ger salladen extra smak och en lite saftigare karaktär.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

1 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Bakad fetaostsallad Recept

    Bakad fetaostsallad

    Fetaost blir härligt krämig när man ugnsbakar den. Koka lite pasta, baka lite ost och gör en sallad fylld av somriga grekiska smaker. Oliver och

    LÄS MER >
    Halloumispett Recept

    Halloumispett

    Vegetariska grillspett med härligt krispig paprika, stora köttiga kalamataoliver och Fontana Halloumi Original. Servera i pitabröd med färska grönsaker eller på grilltallriken tillsammans med en

    LÄS MER >