Halloumibiffar med morötter och chili
Saftiga och smakrika halloumibiffar med en ett extra sting av chili

Halloumibiffar med morötter och chili

Halloumibiffar som är saftiga och smakrika. En nypa chiliflakes ger biffarna lite extra sting. Stek halloumibiffarna i olivolja så de blir riktigt frasiga. Servera dem med tzatziki eller hummus.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

2 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Halloumi Originalet

    Halloumi Originalet 200 g

    Läs Mer
    Fontana One Olivolja 1 liter

    One Olivolja

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Fontana Höstsallad recept

    Höstsallad

    På hösten ska man frossa i de frukter och grönsaker som är i säsong, som äpple, morot och rödkål. Tillsammans med färska fikon, broccoli och

    LÄS MER >
    Halloumi Med Vattenmelon Recept

    Halloumi med vattenmelon

    Det här är en stor favorit i sommarvärmen på Cypern, så gott! Andra ostar, som saganaki, grilloumi eller feta är också jättegott till vattenmelon, och

    LÄS MER >
    Varm Caprese Recept

    Varm caprese

    En klassisk tomat- och mozzarellasallad från norra Italien som kryddas med basilika och rejäla mängder olivolja. Passar utmärkt på mezebordet eller som tillbehör till sommarens

    LÄS MER >
    Bakad fetaostsallad Recept

    Bakad fetaostsallad

    Fetaost blir härligt krämig när man ugnsbakar den. Koka lite pasta, baka lite ost och gör en sallad fylld av somriga grekiska smaker. Oliver och

    LÄS MER >