Search

Grönkålspizza med Feta

När grönkål, feta, valnötter och granatäpple hamnar på en pizza, gör de det med besked. Vilken uppställning! Gott, enkelt och festligt – perfekt för en lyxigare vardagsmiddag när tiden är knapp. Och snabbt går det också! Skär i bitar och dela med nära och kära.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

2 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet PDO

    Läs Mer
    Fontana Äkta Grekisk Yoghurt 10% 150 g

    Äkta Grekisk Yoghurt 10% 150g

    Läs Mer
    Fontana Stenugnsbakad Pizzabotten - Fullkorn 360 g

    Stenugnsbakad Pizzabotten – Vete

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Halloumi- och nektarinsallad

    Gör en ljuvlig sommarsallad med honungsglazerad halloumi, nektariner, grönsaker och krämig tzatziki — perfekt till en lätt lunch i skuggan eller som en färgsprakande rätt

    LÄS MER >

    Lyxig Grilloumi-bruschetta

    Snabba sommarfavoriten: krispigt lantbröd toppat med Fontana Grilloumi, mosad avokado, tapenade och Fontana Tzatziki Avokado. Avsluta med honung och färsk basilika – perfekt som lätt

    LÄS MER >
    Fetaostgratinerade Räkor Recept

    Fetaostgratinerade räkor

    Ugnsgratinerade räkor i paprikakryddad tomat- och vitlökssås som toppats med smulad fetaost. En lite lyxigare vegetarisk rätt som går snabbt att förbereda. Servera gärna med

    LÄS MER >