Sött, salt och krämigt. Vispad fetaost är ett fantastiskt gott tillbehör till grillat. Men även väldigt gott att doppa bröd i. Här i en kombination med honung, pistagenötter och gräslök.

Sött, salt och krämigt. Vispad fetaost är ett fantastiskt gott tillbehör till grillat. Men även väldigt gott att doppa bröd i. Här i en kombination med honung, pistagenötter och gräslök.
Dela
Skriv ut & Mejla
Använd våra pizzabottnar och gör pitabröd. Med oregano och olivolja smakar det precis som pitabrödet man äter i Grekland.
Med feta kan man göra mycket! Här delar vi med oss av ett originalrecept på en krämig fetaoströra med citrus och pepperoni och en stor
Här har Greklands mest älskade snabbmat fått en härligt ”smashad” känsla. Perfekt när du vill ha något gott och enkelt. Toppa med Tzatziki Avokado, grönsaker,
De här grönsaksspetten kan du grilla men det går lika bra att tillaga i ugnen om du inte har tillfälle att grilla dem. Och glöm
Nybakat bröd och olivolja är ett måste på varje grekiskt matbord. Extra festlig och smakrik blir den om du blandar i soltorkade tomater, rostad mandel,