Search

Grillad Fetaost med Chimichurri

Grillad fetaost blir extra ljuvlig med en härlig chimichurri på persilja, vitlök och balsamvinäger. Strö över rostade pistagenötter för härligt crunch och servera med crostinis. Perfekt som förrätt eller lyxigt tilltugg.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

2 Portioner
  • InnehÃ¥ller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin

    Läs Mer
    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet PDO

    Läs Mer
    Fontana Balsamvinäger I.G.P. 250 ml

    Balsamvinäger I.G.P.

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Grönkålspizza med Feta

    När grönkål, feta, valnötter och granatäpple hamnar på en pizza, gör de det med besked. Vilken uppställning! Gott, enkelt och festligt – perfekt för en

    LÄS MER >

    Knaprig halloumisallad

    En matig, ljummen sallad är en riktig vardagshjälte mitt i veckan. Hemligheten bakom denna härliga halloumisallad med pärlcouscous är riven och knaperstekt halloumi som stekts

    LÄS MER >