Stekt saganaki – Saganaki tiganito
Stekt Saganaki - Saganaki Tiganito Recept

Stekt saganaki – Saganaki tiganito

Saganaki är grekisk får- och getost som produceras på ön Lesvos. Ett populärt sätt att äta Saganaki är genom att helt enkelt steka några skivor i olivolja och droppa lite citronsaft över. Perfekt som förrätt eller smårätt på meze-bordet!

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Saganaki 150 g

    Saganaki

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Tzatziki

    Tzatziki är en klassisk grekisk yoghurtsås med gurka och vitlök. Numera är den världsberömda tztazikin också ett populärt inslag i det svenska köket där vi

    LÄS MER >
    Tryffelkräm Med Fetaost Recept

    Tryffelkräm med fetaost

    En ljuvligt krämig oströra med tryffel och peppar. Fontana Feta med tryffel ingår i vår finaste produktserie hittills och är en förstklassig fetaost som smaksatts

    LÄS MER >
    Ägghalvor Med Oliver Recept

    Ägghalvor med oliver

    En enkel förrätt som du fixar på bara någon minut. Toppa ägghalvorna med solmogna kalamataoliver och ringla lite olivolja över. Härligt gott på buffébordet!

    LÄS MER >