Stekt saganaki – Saganaki tiganito
Stekt Saganaki - Saganaki Tiganito Recept

Stekt saganaki – Saganaki tiganito

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Saganaki 150 g

    Saganaki

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Saganaki är grekisk får- och getost som produceras på ön Lesvos. Ett populärt sätt att äta Saganaki är genom att helt enkelt steka några skivor i olivolja och droppa lite citronsaft över. Perfekt som förrätt eller smårätt på meze-bordet!

    Laga något gott

    Grillade sardiner med olivolja och citron Recept

    Grillade sardiner

    En populär medelhavsrätt som ofta serveras med annat smått och gott. Sardinerna grillas krispiga på galler eller i ugn. Se bara till att ha olivolja

    LÄS MER >

    Chimichurri Hot dog

    En grekisk-argentisk variant på klassiska hot-dogs. Lär dig göra egen chimichurri som kan användas till både grillad korv och kött. Här bjuder vi på vårt

    LÄS MER >