Stekt Saganaki - Saganaki Tiganito Recept

Stekt saganaki – Saganaki tiganito

Saganaki är grekisk får- och getost som produceras på ön Lesvos. Ett populärt sätt att äta Saganaki är genom att helt enkelt steka några skivor i olivolja och droppa lite citronsaft över. Perfekt som förrätt eller smårätt på meze-bordet!

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Saganaki 150 g

    Saganaki

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Köttfärsrullar Recept

    Köttfärsrullar

    Krispiga filodegsrullar som fyllts med en kryddig nötfärsfyllning. Fantastiskt gott som plockrätt på mezebordet. Kan också serveras som förrätt tillsammans med med tzatziki och en

    LÄS MER >