Search

Varm halloumisallad med pärlcouscous, grönkål & zucchini

En matig, ljummen sallad är en riktig vardagshjälte mitt i veckan. Hemligheten bakom denna härliga halloumisallad med pärlcouscous är riven och knaperstekt halloumi som stekts i honung och chili. Toppa med tzatziki och olivolja. Perfekt som lunch eller snabb middag. Servera med ett gott bröd.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Möt kökets nya gudar

    Läs Mer
    Fontana Halloumi Originalet PDO 200g

    Halloumi Originalet 200 g PDO

    Läs Mer
    Fontana Äkta Grekisk Tzatziki

    Äkta Grekisk Tzatziki Originalet 350 g

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Varm Caprese Recept

    Varm caprese

    En klassisk tomat- och mozzarellasallad från norra Italien som kryddas med basilika och rejäla mängder olivolja. Passar utmärkt på mezebordet eller som tillbehör till sommarens

    LÄS MER >

    Krispig halloumisallad

    Riven halloumi som steks i honung och chili ger den här goda sommarsalladen ett härligt krisp. Tillsammans med pärlcouscous, färska grönsaker och en supersmarrig tahinidressing

    LÄS MER >