Bacondadlar med Saganaki
Bacondadlar Med Graviera Recept

Bacondadlar med Saganaki

Stora baconrullade dadlar fyllda med en smakrik Saganakiost. Ett busenkelt och fantastiskt gott tilltugg till glöggfesten!

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

10-12 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Färska Dadlar 600 g

    Färska Dadlar

    Läs Mer
    Fontana Färska Dadlar Ekologiska 400 g

    Färska Dadlar Ekologiska

    Läs Mer
    Fontana Färska Dadlar Urkärnade Ekologiska 350 g

    Färska Dadlar Urkärnade Ekologiska

    Läs Mer
    Fontana Saganaki 150 g

    Saganaki

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Fetaostbollar Recept

    Fetaostbollar

    Himmelska tryfflar gjorda på saffranskryddad färskost och feta som rullats i pistagekross. Gillar du inte saffran går det bra med kanel eller kardemumma istället. Perfekta

    LÄS MER >
    Läskande Fruktbål Recept

    Läskande fruktbål

    Ett läskande fruktbål tackar ingen nej till under en varm sommardag. Här har vi blandat mango med passion och mousserande vin som kan bytas ut

    LÄS MER >