Bakad lad med getost och dadlar recept

Bakad lax med getost och dadlar

En grekisk twist på en kär svensk klassiker. Här har laxen fyllts med dadlar och täcks med smulad getost och pinjenötter. Ger fiskrätten en helt ny smakdimension!

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Getost av 100% Getmjölk - Fontana Frixos Finest 150 g

    Frixos Finest Getost av 100% Getmjölk

    Läs Mer

    Färska Dadlar

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Grillad Seabream Recept

    Grillad Seabream

    En välbalanserad och hälsosam kost kräver att vi börjar äta mer fisk. Laddat med omega 3 och nyttiga fetter är fisk något av en basingrediens

    LÄS MER >