Bakad lax med getost och dadlar
Bakad lad med getost och dadlar recept

Bakad lax med getost och dadlar

En grekisk twist på en kär svensk klassiker. Här har laxen fyllts med dadlar och täcks med smulad getost och pinjenötter. Ger fiskrätten en helt ny smakdimension!

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Frixos Finest Getost av 100% Getmjölk 150 g

    Frixos Finest Getost av 100% Getmjölk

    Läs Mer
    Fontana Färska Dadlar 600 g

    Färska Dadlar

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Grillade Sardiner Recept

    Grillade sardiner

    En populär medelhavsrätt som oftas serveras ihop med andra plockrätter eller meze-mat. Sardinerna grillas krispiga på grillgaller eller i ugnsgrill med olivolja. Sen är det

    LÄS MER >