fbpx
Bakad lax med getost och dadlar
Bakad lad med getost och dadlar recept

Bakad lax med getost och dadlar

En grekisk twist på en kär svensk klassiker. Här har laxen fyllts med dadlar och täcks med smulad getost och pinjenötter. Ger fiskrätten en helt ny smakdimension!

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Getost av 100% Getmjölk - Fontana Frixos Finest 150 g

    Frixos Finest Getost av 100% Getmjölk

    Läs Mer
    Fontana Färska Dadlar 600 g

    Färska Dadlar

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Stekt ansjovis, ett frasigt recept på färsk fisk

    Stekt ansjovis

    Gillar du fisk? Det här är ett snabbt och enkelt recept på hur du steker färsk ansjovis, en populär rätt i Grekland. Servera fisken direkt

    LÄS MER >