FISKSPETT PÅ MEDELHAVSVIS – SOUVLAKI PSARIOU RECEPT

Fiskspett på medelhavsvis – souvlaki psariou

Härliga fiskspett som marinerats i en blandning av vitt vin, kryddor och olivolja. Här varvas de med krämig grilloumi och grönsaker. Sen får de steka färdigt på grillen i några minuter. Ljuvligt gott och busenkelt att förbereda.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4-6 Portioner
  • Marinad

    Serveras med

    Innehåller följande Fontana produkter

    97038 Grilloumi Grekisk Stek-och Grillost 200 g

    Grilloumi Original 200 g

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Stekt ansjovis, ett frasigt recept på färsk fisk

    Stekt ansjovis

    Gillar du fisk? Det här är ett snabbt och enkelt recept på hur du steker färsk ansjovis, en populär rätt i Grekland. Servera fisken direkt

    LÄS MER >
    Grillade sardiner med olivolja och citron Recept

    Grillade sardiner

    En populär medelhavsrätt som ofta serveras med annat smått och gott. Sardinerna grillas krispiga på galler eller i ugn. Se bara till att ha olivolja

    LÄS MER >