Stekt ansjovis recept

Stekt ansjovis

Gillar du fisk men är ovan vid att laga den själv är det här ett snabbt och enkelt recept på hur du steker färsk ansjovis, en populär rätt i Grekland. Serveras fisken direkt med en skiva citron och gärna ett glas vitt vin.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

4-6 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Kreta Extra Virgin

    Olivolja Kreta Extra Virgin

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Grillad Seabream Recept

    Grillad Seabream

    En välbalanserad och hälsosam kost kräver att vi börjar äta mer fisk. Laddat med omega 3 och nyttiga fetter är fisk något av en basingrediens

    LÄS MER >