Grönkålschips i en vit skål med smulad feta

Grönkålschips med fetaost

Grönkålschips är ju otroligt gott. Visst tar det en stund att göra dem men det är det värt. Detta är verkligen chips som man kan äta med gott samvete. Vi ugnsrostar grönkålschipsen länge på låg värme. Välj själv om du vill strö lite fetaost över.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Honung Och Senapsdipp Recept

    Honung och senapsdipp

    En supergod yogurtdipp med honung och senap som du rör ihop på bara någon minut! Doppa halloumi-fries, potatischips, grönsaker eller kroketter. Det perfekta tillbehöret till

    LÄS MER >

    Friterad zucchini

    Öl gör dessa krispiga godbitar fluffiga som moln! Vår grekiskinspirerade tempura på färsk zucchini fixar du snabbt och enkelt. En plockis som hela familjen kommer

    LÄS MER >