fbpx
Grönkålschips med fetaost
Grönkålschips i en vit skål med smulad feta

Grönkålschips med fetaost

Grönkålschips är ju otroligt gott. Visst tar det en stund att göra dem men det är det värt. Detta är verkligen chips som man kan äta med gott samvete. Vi ugnsrostar grönkålschipsen länge på låg värme. Välj själv om du vill strö lite fetaost över.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Saganakistänger Recept

    Saganakistänger

    Friterad ost är en självklar hit bland både vuxna och barn. Här delar vi med oss av ett busenkelt recept på klassiska plockisar gjorda med

    LÄS MER >
    Saganakibollar med oliver recept

    Saganaki olivbollar

    Ugnsbakade ostbollar som gömmer en stor härlig oliv i hjärtat. I det här receptet har vi använt en klassisk grekisk hårdost som bjuder på mycket

    LÄS MER >
    Kikärtsbullar Recept

    Kikärtsbullar

    Grekiska kikärtsbullar med halloumi, tahini och varma kryddor. En given favorit bland barnen! Påminner om falafel och kan kombineras med alla möjliga sorters tillbehör. Servera

    LÄS MER >