Coq au Vin på julkalkon och glögg med kalamon-oliver
Coq Au Vin På Julkalkon Och Glögg Med Kalamon-Oliver Recept

Coq au Vin på julkalkon och glögg med kalamon-oliver

En grekisk-fransk fusionsrätt med en touch av svensk jultradition! Ut med skinkan och in med kalkonen i år. Eller kanske bjuda på både skinka och kalkon? I vårt recept på Coq Au Vin använder vi färdiglagat kalkonkött och rökt sidfläsk som smaksatts med glögg istället för vanligt rödvin. Den grekiska touchen kommer i form av stora saftiga Kalamon-oliver. Servera med rosmarin- och timjankryddad potatis.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4-6 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Oliver Kalamata Ekologiska utan kärna300 g

    Oliver Kalamata Ekologiska med kärna

    Läs Mer
    Fontana One Olivolja 1 litre

    One Olivolja

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watch Created with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Cypriotiska Sma Kottbullar Mikra Keftedakia Recept

    Cypriotiska små köttbullar

    Knapriga små köttbullar på cypriotiskt manér! Till skillnad från klassiska köttbullar blandar du fläskfärs, lammfärs och riven potatis för att höja smaknivån ett snäpp. De

    LÄS MER >