Dadelbollar

Även vi hoppar gärna på raw-trenden genom att bjuda på våra utsökta dadel- och kokostryfflar. En snabb och nyttig fika till barnen som även de vuxna kommer att älska. Inga dadlar i skafferiet? Byt ut mot torkade fikon eller katrinplommon.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

20 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Färska Dadlar 600 g

    Färska Dadlar

    Läs Mer
    Fontana Färska Dadlar Ekologiska 400 g

    Färska Dadlar Ekologiska

    Läs Mer
    Fontana Färska Dadlar Urkärnade Ekologiska 350 g

    Färska Dadlar Urkärnade Ekologiska

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Bougatsa kaka gjord på mannagrynskräm och filodeg Recept

    Bougatsa

    Bougatsa är en klassisk cypriotisk kaka gjord på vaniljkryddad mannagrynskräm och filodeg. En frasig dessert som kan serveras varm eller kall, gärna med en skopa

    LÄS MER >