Dadelbollar

Även vi hoppar gärna på raw-trenden genom att bjuda på våra utsökta dadel- och kokostryfflar. En snabb och nyttig fika till barnen som även de vuxna kommer att älska. Inga dadlar i skafferiet? Byt ut mot torkade fikon eller katrinplommon.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

20 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Färska Dadlar 600 g

    Färska Dadlar

    Läs Mer
    Fontana Färska Dadlar Ekologiska 400 g

    Färska Dadlar Ekologiska

    Läs Mer
    Fontana Färska Dadlar Urkärnade Ekologiska 350 g

    Färska Dadlar Urkärnade Ekologiska

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Jordgubbar med getost recept

    Jordgubbar med getost

    Getost har en speciell sälta som gifter sig fint med våra svenska solmogna gubbar! Servera antingen som en härlig sallad med smak av sommar eller

    LÄS MER >