Mjuk Pepparkaka Med Torkade Fikon Recept

Mjuk pepparkaka med torkade fikon

Härligt saftig pepparkaka med creme fraiche och olivolja som ger kakan en lite nötigare karaktär. Vår kaka har fyllts med både russin och fikon som gör kakan ännu saftigare. Till julens mysigaste mingelträffar!

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

6-8 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Kreta Olivolja Extra Virgin 500ml

    Olivolja Kreta Extra Virgin

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Bougatsa kaka gjord på mannagrynskräm och filodeg Recept

    Bougatsa

    Bougatsa är en klassisk cypriotisk paj gjord på filodeg och vaniljkryddad mannagrynskräm. Den frasiga desserten kan serveras varm eller kall, gärna med en skopa hemlagad

    LÄS MER >