Search

Feta och ricottafyllda snäckor

Stora pastasnäckor fyllda med ricotta, fetaost och spenat som bakas i en mustig tomatsås och täcks av smält mozzarella. Perfekt bjudmat som både ser lyxig ut och får gästerna att ta om – minst två gånger. Servera med sallad och en god olivolja.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

6-8 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin

    Läs Mer
    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet PDO

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Grilloumibites med chilihonung

    Grilloumibites i varm chilihoung är bara ett annat ord för himmelriket. Krispet kommer från paneringen med krossade cornflakes, parmesan, sesamfrön. Doppa sedan dessa godingar i

    LÄS MER >

    Marinerade oliver med feta

    Oliver och fetaost älskar varandra. Här möts goda grekiska kvalitetsoliver i en marinad av olivolja, chiliflakes, oregano, persilja, vitlök och apelsin. Servera med en bakad

    LÄS MER >