Search

Fetaostlasagne med Spenat och Soltorkade Tomater

En krämig och smakrik lasagne där fetaost möter spenat och soltorkade tomater i en perfekt kombination. Den här vegetariska favoriten är enkel att laga och uppskattas av både stora och små. För dig som älskar ost blir denna lasagne snabbt en ny klassiker på middagsbordet!

Tillagningstid: 25 min Förberedelser: 10 min

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

6 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Soltorkade Tomater Finskurna 180 g

    Soltorkade Tomater Finskurna

    Läs Mer

    Grekiska Tomater Finkrossade

    Läs Mer
    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet PDO

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Grönkålspizza med Feta

    När grönkål, feta, valnötter och granatäpple hamnar på en pizza, gör de det med besked. Vilken uppställning! Gott, enkelt och festligt – perfekt för en

    LÄS MER >

    Halloumi- och nektarinsallad

    Gör en ljuvlig sommarsallad med honungsglazerad halloumi, nektariner, grönsaker och krämig tzatziki — perfekt till en lätt lunch i skuggan eller som en färgsprakande rätt

    LÄS MER >

    Mini-ravasaki med halloumi

    Ljuvligt frasiga, söta och salta – dessa små naggande goda mini-ravasakis är en grekisk delikatess. Allt du behöver är grekisk filodeg och halloumi, sedan rullar

    LÄS MER >