Fikon och dadlar – kokta i kryddigt vin och metaxa
Fikon och dadlar kokta i kryddigt vin och metaxa recept

Fikon och dadlar – kokta i kryddigt vin och metaxa

En efterrätt som bjuder på varma, kryddiga eftertoner. Våra fikon och dadlar har fått koka sig mjuka i grekiskt rödvin och starksprit med glöggkryddor! Servera direkt med en stor klick vaniljyoghurt eller bevara i burk och plocka fram vid speciella tillfällen.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

6-8 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Färska Dadlar Ekologiska 400 g

    Färska Dadlar Ekologiska

    Läs Mer
    Fontana Äkta Grekisk Yoghurt 0%

    Äkta Grekisk Yoghurt 0%

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Jordgubbar med getost recept

    Jordgubbar med getost

    Getost har en speciell sälta som gifter sig fint med våra svenska solmogna gubbar! Servera antingen som en härlig sallad med smak av sommar eller

    LÄS MER >