Fikon och dadlar – kokta i kryddigt vin och metaxa
Fikon och dadlar kokta i kryddigt vin och metaxa recept

Fikon och dadlar – kokta i kryddigt vin och metaxa

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

6-8 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Färska Dadlar Ekologiska 400 g

    Färska Dadlar Ekologiska

    Läs Mer
    Fontana Äkta Grekisk Yoghurt 0%

    Äkta Grekisk Yoghurt 0%

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    En efterrätt som bjuder på varma, kryddiga eftertoner. Våra fikon och dadlar har fått koka sig mjuka i grekiskt rödvin och starksprit med glöggkryddor! Servera direkt med en stor klick vaniljyoghurt eller bevara i burk och plocka fram vid speciella tillfällen.

    Laga något gott

    Lime Och Sesamdipp Recept

    Lime och sesamdipp

    En härligt syrlig dipp som är så fantastiskt enkel och så fantastiskt god! Doppa grönsaker, chips, bröd, kroketter eller halloumi-fries. Det perfekta tillbehöret till dina

    LÄS MER >