Fikon och dadlar – kokta i kryddigt vin och metaxa
Fikon och dadlar kokta i kryddigt vin och metaxa recept

Fikon och dadlar – kokta i kryddigt vin och metaxa

En efterrätt som bjuder på varma, kryddiga eftertoner. Våra fikon och dadlar har fått koka sig mjuka i grekiskt rödvin och starksprit med glöggkryddor! Servera direkt med en stor klick vaniljyoghurt eller bevara i burk och plocka fram vid speciella tillfällen.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

6-8 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Färska Dadlar Ekologiska 400 g

    Färska Dadlar Ekologiska

    Läs Mer
    Fontana Äkta Grekisk Yoghurt 0%

    Äkta Grekisk Yoghurt 0%

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watch Created with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Dadelbollar

    Även vi hoppar gärna på raw-trenden genom att bjuda på våra utsökta dadel- och kokostryfflar. En snabb och nyttig fika till barnen som även de

    LÄS MER >
    Fetaost Cheesecake Recept

    Cheesecake med Feta

    En matig variant på klassisk cheesecake med krämig oliv- och fetaostfyllning. Servera som förrätt eller tillbehör till kallskuret och grillade rätter. Får gärna stå i

    LÄS MER >
    Frusna yoghurtkuber recept

    Frusna yoghurtkuber

    Frusna yoghurtkuber med granatäppelkärnor är så gott och läskande. De är så enkla att göra och innehåller endast tre ingredienser.

    LÄS MER >