Jordgubbar med getost
Jordgubbar med getost recept

Jordgubbar med getost

Getost har en speciell sälta som gifter sig fint med våra svenska solmogna gubbar! Servera antingen som en härlig sallad med smak av sommar eller som efterrätt med en skopa vaniljglass eller grekisk yoghurt.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

2 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Getost av 100% Getmjölk - Fontana Frixos Finest 150 g

    Frixos Finest Getost av 100% Getmjölk

    Läs Mer
    Fontana Balsamvinäger 3-årig

    Balsamvinäger 3-årig

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Bougatsa kaka gjord på mannagrynskräm och filodeg Recept

    Bougatsa

    Bougatsa är en klassisk cypriotisk paj gjord på filodeg och vaniljkryddad mannagrynskräm. Den frasiga desserten kan serveras varm eller kall, gärna med en skopa hemlagad

    LÄS MER >
    Äppelrullar Recept

    Äppelrullar

    Lär dig baka härligt spröda filorullar fyllda med kanelkryddade äpplen och aprikos. En grekisk tolkning av tysk strudel med mycket fras och smak!

    LÄS MER >