Jordgubbar med getost
Jordgubbar med getost recept

Jordgubbar med getost

Getost har en speciell sälta som gifter sig fint med våra svenska solmogna gubbar! Servera antingen som en härlig sallad med smak av sommar eller som efterrätt med en skopa vaniljglass eller grekisk yoghurt.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

2 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Frixos Finest Getost av 100% Getmjölk 150 g

    Frixos Finest Getost av 100% Getmjölk

    Läs Mer
    Fontana Balsamvinäger 3-årig

    Balsamvinäger 3-årig

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Bougatsa recept

    Bougatsa

    Bougatsa är en klassisk cypriotisk kaka gjord på vaniljkryddad mannagrynskräm och filodeg. En frisk och frasig sommardessert som kan serveras varm eller kall, och gärna

    LÄS MER >
    Fetaostbollar Recept

    Fetaostbollar

    Himmelska tryfflar gjorda på saffranskryddad färskost och feta som rullats i pistagekross. Gillar du inte saffran går det bra med kanel eller kardemumma istället. Perfekta

    LÄS MER >