Pepparkakor och dipp med fetaost
PEPPARKAKOR OCH DIPP MED FETAOST RECEPT

Pepparkakor och dipp med fetaost

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

8-10 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer
    Fontana Äkta Grekisk Yoghurt 0%

    Äkta Grekisk Yoghurt 0%

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Vår juliga pepparkaksdipp är en kombination av fetaost och grekisk yoghurt smaksatt med rivet apelsinskal. Den goda sältan från fetan ger pepparkakorna en fin smakdimension samtidigt som yoghurten ser till att dippen blir extra krämig och lite sötsyrlig. Någonting att njuta av medan man väntar på att Kalle Anka ska börja.

    Laga något gott

    Äggmacka med citronhummus

    Äggmacka med citronhummus

    Hummus smaksatt med citron och koriander och serverad på Lingongrova ger äggmackan nya dimensioner. Krydda med rädisor och krasse. Mättande och gott till mellanmål eller

    LÄS MER >

    Healthy juice

    Fräsch härlig fruktdrink som passar till både vardag och fest. Det går utmärkt att tillsätta 5 cl vodka eller gin. Välj själv efter tillfälle som

    LÄS MER >