Pepparkakor och dipp med fetaost
PEPPARKAKOR OCH DIPP MED FETAOST RECEPT

Pepparkakor och dipp med fetaost

Vår juliga pepparkaksdipp är en kombination av fetaost och grekisk yoghurt smaksatt med rivet apelsinskal. Den goda sältan från fetan ger pepparkakorna en fin smakdimension samtidigt som yoghurten ser till att dippen blir extra krämig och lite sötsyrlig. Någonting att njuta av medan man väntar på att Kalle Anka ska börja.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

8-10 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer
    Fontana Äkta Grekisk Yoghurt 0%

    Äkta Grekisk Yoghurt 0%

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Julmoussaka Recept

    Julmoussaka

    Ett kul inslag på det svenska julbordet. Här har vi tagit inspiration från en svensk julklassiker och varvat stavar av potatis och aubergine med lammfärs,

    LÄS MER >
    Jul-Halloumi Vegetarisk "Julskinka" Recept

    Griljerad Juloumi

    När vi först skulle sa att vi skulle göra en ”julskinka”-grilloumi trodde först alla att vi var galna. Men så testade vi och det blev

    LÄS MER >