Rökta räkor med dill- och vitlöksaioli
Rökta Räkor Med Dill Och Vitlöksaioli Recept

Rökta räkor med dill- och vitlöksaioli

Är du inte särskilt glad för kräftor kan rökta räkor vara ett läckert alternativ. Här serveras de med en krämig alioli gjord med vår egen milda olivolja och mängder av färsk dill. Servera ett gott bröd till, t.ex. vårt grekiska festbröd!

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Stekt ansjovis, ett frasigt recept på färsk fisk

    Stekt ansjovis

    Gillar du fisk? Det här är ett snabbt och enkelt recept på hur du steker färsk ansjovis, en populär rätt i Grekland. Servera fisken direkt

    LÄS MER >
    Fetaostgratinerade Räkor Recept

    Fetaostgratinerade räkor

    Ugnsgratinerade räkor i paprikakryddad tomat- och vitlökssås som toppats med smulad fetaost. En lite lyxigare vegetarisk rätt som går snabbt att förbereda. Servera gärna med

    LÄS MER >