Fyllda Auberginer Med Saganaki Och Örter Recept

Fyllda auberginer med Saganaki och örter

Fyllda auberginer är väldigt populärt i Grekland. Här bjuder vi på vårt eget familjerecept med saganakiost, vitlök och färska örter. Servera som förrätt eller vegetarisk varmrätt med en skiva baguettebröd och sallad!

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

8 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Saganaki 150 g

    Saganaki

    Läs Mer
    Fontana Feta Tärnad i Olja Vitlök & Örter 330 g

    Feta Tärnad i Olja Vitlök & Örter

    Läs Mer

    Olivolja Kalamata Extra Virgin

    Läs Mer
    Fontana Balsamvinäger 3-årig

    Balsamvinäger 3-årig

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott