fbpx
Fyllda auberginer med Saganaki och örter
Fyllda Auberginer Med Saganaki Och Örter Recept

Fyllda auberginer med Saganaki och örter

Fyllda auberginer är väldigt populärt i Grekland. Här bjuder vi på vårt eget familjerecept med saganakiost, vitlök och färska örter. Servera som förrätt eller vegetarisk varmrätt med en skiva baguettebröd och sallad!

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

8 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Saganaki 150 g

    Saganaki

    Läs Mer
    Fontana Feta Tärnad i Olja Vitlök & Örter 330 g

    Feta Tärnad i Olja Vitlök & Örter

    Läs Mer

    Olivolja Kalamata Extra Virgin

    Läs Mer
    Fontana Balsamvinäger 3-årig

    Balsamvinäger 3-årig

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Fetaostknyten Recept

    Fetaostknyten

    Fetaostknyten är ett klassiskt inslag i det grekiska köket. De krispiga små filopaketen har fyllts med både halloumi och feta. Grädda strax innan servering så

    LÄS MER >