Fyllda auberginer med Saganaki och örter
Fyllda Auberginer Med Saganaki Och Örter Recept

Fyllda auberginer med Saganaki och örter

Fyllda auberginer är väldigt populärt i Grekland. Här bjuder vi på vårt eget familjerecept med saganakiost, vitlök och färska örter. Servera som förrätt eller vegetarisk varmrätt med en skiva baguettebröd och sallad!

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

8 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Saganaki 150 g

    Saganaki

    Läs Mer
    Fontana Feta Tärnad i Olja Vitlök & Örter 330 g

    Feta Tärnad i Olja Vitlök & Örter

    Läs Mer

    Olivolja Kalamata Extra Virgin

    Läs Mer
    Fontana Balsamvinäger 3-årig

    Balsamvinäger 3-årig

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Sesampanerad Fetaost Recept

    Sesampanerad Fetaost

    Ett enkelt recept på stekt fetaost med sesamfröskal. Sesamfröna ger osten en lite nötigare smak. Serveras varm och med några droppar honung. Perfekt som förrätt

    LÄS MER >
    Fetaostgratinerade Räkor Recept

    Fetaostgratinerade räkor

    Ugnsgratinerade räkor i paprikakryddad tomat- och vitlökssås som toppats med smulad fetaost. En lite lyxigare vegetarisk rätt som går snabbt att förbereda. Servera gärna med

    LÄS MER >