Search
Fyllda Auberginer Med Saganaki Och Örter Recept

Fyllda auberginer med Saganaki och örter

Fyllda auberginer är väldigt populärt i Grekland. Här bjuder vi på vårt eget familjerecept med saganakiost, vitlök och färska örter. Servera som förrätt eller vegetarisk varmrätt med en skiva baguettebröd och sallad!

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

8 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Saganaki Ost

    Saganaki

    Läs Mer
    Fontana Feta Tärnad i Olja Vitlök & Örter 330 g

    Feta Tärnad i Olja Vitlök & Örter

    Läs Mer

    Olivolja Kalamata Extra Virgin

    Läs Mer
    Fontana Balsamvinäger 3-årig

    Balsamvinäger 3-årig

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Mini-ravasaki med halloumi

    Ljuvligt frasiga, söta och salta – dessa små naggande goda mini-ravasakis är en grekisk delikatess. Allt du behöver är grekisk filodeg och halloumi, sedan rullar

    LÄS MER >
    Feta Med Oregano Recept

    Feta med oregano

    Ett busenkelt sätt att servera god mat på. Ibland behövs bara en riktigt bra produkt. Feta med olivolja är en fantastisk smakkombination och tillsammans skapar

    LÄS MER >
    Inbakad Fetaost Recept

    Inbakad fetaost

    Den goda fetaosten vet inga gränser i det grekiska köket. Här bjuder vi på ett lättbakat recept där tunna frasiga filodegsplattor har fyllts med krämig

    LÄS MER >
    Fetaostknyten Recept

    Fetaostknyten

    Fetaostknyten är ett klassiskt inslag i det grekiska köket. De krispiga små filopaketen har fyllts med både halloumi och feta. Grädda strax innan servering så

    LÄS MER >