Kikärtor i ugn med apelsin, dill och soltorkade tomater
Kikärtor I Ugn Med Apelsin Dill Och Soltorkade Tomater Recept

Kikärtor i ugn med apelsin, dill och soltorkade tomater

Ännu en vegetarisk favorit från det grekiska köket! Ugnsbakade kikärtor med feta och soltorkade tomater från vårt Meze-skafferi. Här har vi kryddat kikärtsgratängen med både dill och apelsin. Serveras med nybakat bröd och en bladsallad.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

4-6 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Soltorkade Tomater Original 180 g

    Soltorkade Tomater Original

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Jättebönor i ugn

    Ugnstekta bönor i mustig tomatsås som passar lika bra som huvudrätt eller tillbehör. Här har vi valt stora krämiga jättebönor som både mättar och smakar

    LÄS MER >
    Varm Potatissallad Recept

    Varm potatissallad

    Här kommer ett favoritrecept på varm potatissallad med kronärtskockor, soltorkade tomater och äkta fetaost från Fontanas solvarma skafferier. Passar perfekt på buffébordet i sommar eller

    LÄS MER >