Kikärtor I Ugn Med Apelsin Dill Och Soltorkade Tomater Recept

Kikärtor i ugn med apelsin, dill och soltorkade tomater

Ännu en vegetarisk favorit från det grekiska köket! Ugnsbakade kikärtor med feta och våra soltorkade tomater. Här har vi kryddat kikärtsgratängen med både dill och apelsin. Serveras gärna med nybakat bröd och en bladsallad.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4-6 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Soltorkade Tomater Original 180 g

    Soltorkade Tomater Original

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Sesampanerad Fetaost Recept

    Sesampanerad Fetaost

    Ett enkelt recept på stekt fetaost med sesamfröskal. Sesamfröna ger osten en lite nötigare smak. Serveras varm och med några droppar honung. Perfekt som förrätt

    LÄS MER >

    Jättebönor i ugn

    Ugnstekta bönor i mustig tomatsås som passar lika bra som huvudrätt eller tillbehör. Här har vi valt stora krämiga jättebönor som både mättar och smakar

    LÄS MER >
    Kokt Krossad Färskpotatis Recept

    Kokt krossad färskpotatis

    Färskpotatisen brukar dyka upp i mataffärernas grönsaksavdelning någon gång i slutet av maj. Här kommer ett enkelt recept som passar utmärkt när det har blivit

    LÄS MER >