Kikärtor i ugn med apelsin, dill och soltorkade tomater
Kikärtor I Ugn Med Apelsin Dill Och Soltorkade Tomater Recept

Kikärtor i ugn med apelsin, dill och soltorkade tomater

Ännu en vegetarisk favorit från det grekiska köket! Ugnsbakade kikärtor med feta och soltorkade tomater från vårt Meze-skafferi. Här har vi kryddat kikärtsgratängen med både dill och apelsin. Serveras med nybakat bröd och en bladsallad.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

4-6 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Soltorkade Tomater Original 180 g

    Soltorkade Tomater Original

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Okra i tomatsås recept

    Okra i tomatsås

    Okra är fortfarande ganska så ovanligt inom svensk matlagning men väl värt att testa i en vegetarisk rätt. Här delar vi med oss av ett

    LÄS MER >