Grillad rabarber med pepparmynta, vanilj- & kardemummayoghurt

En busenkel och löjligt god efterrätt med grillad rabarber! Vi kallar detta för en semesterinspirerad version av den klassiska rabarberkompotten. Servera med en skopa hemlagad frozen yoghurt gjord på äkta grekisk yoghurt, bourbonvanilj och kardemumma. Kan det bli bättre?

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

10 Portioner

Kardemumma- och vaniljyoghurt

Lag

Innehåller följande Fontana produkter

Fontana Äkta Grekisk Yoghurt 0%

Äkta Grekisk Yoghurt 0%

Läs Mer

I SAMARBETE MED GASTROFY

Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Fetaost Cheesecake Recept

    Cheesecake med Feta

    En matig variant på klassisk cheesecake med krämig oliv- och fetaostfyllning. Servera som förrätt eller tillbehör till kallskuret och grillade rätter. Får gärna stå i

    LÄS MER >
    Baklava Recept

    Baklava

    Baklava är en härligt frasig och söt mandel- och nötkaka gjord på filodeg. Varje grekisk familj har sitt eget recept. Här bjuder vi på vårt!

    LÄS MER >
    Äppelrullar Recept

    Äppelrullar

    Lär dig baka härligt spröda filorullar fyllda med kanelkryddade äpplen och aprikos. En grekisk tolkning av tysk strudel med mycket fras och smak!

    LÄS MER >