Grillad rabarber med pepparmynta, vanilj- & kardemummayoghurt

Grillad rabarber med pepparmynta, vanilj- & kardemummayoghurt

En busenkel och löjligt god efterrätt med grillad rabarber! Vi kallar detta för en semesterinspirerad version av den klassiska rabarberkompotten. Servera med en skopa hemlagad frozen yoghurt gjord på äkta grekisk yoghurt, bourbonvanilj och kardemumma. Kan det bli bättre?

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

10 Portioner

Kardemumma- och vaniljyoghurt

Lag

Innehåller följande Fontana produkter

Fontana Äkta Grekisk Yoghurt 0%

Äkta Grekisk Yoghurt 0%

Läs Mer

I SAMARBETE MED GASTROFY

Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Dadelbollar

    Även vi hoppar gärna på raw-trenden genom att bjuda på våra utsökta dadel- och kokostryfflar. En snabb och nyttig fika till barnen som även de

    LÄS MER >