Grillad rabarber med pepparmynta, vanilj- & kardemummayoghurt

Grillad rabarber med pepparmynta, vanilj- & kardemummayoghurt

En busenkel och löjligt god efterrätt med grillad rabarber! Vi kallar detta för en semesterinspirerad version av den klassiska rabarberkompotten. Servera med en skopa hemlagad frozen yoghurt gjord på äkta grekisk yoghurt, bourbonvanilj och kardemumma. Kan det bli bättre?

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

10 Portioner

Kardemumma- och vaniljyoghurt

Lag

Innehåller följande Fontana produkter

Fontana Äkta Grekisk Yoghurt 0%

Äkta Grekisk Yoghurt 0%

Läs Mer

I SAMARBETE MED GASTROFY

Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Fetaost Cheesecake Recept

    Cheesecake med Feta

    En matig variant på klassisk cheesecake med krämig oliv- och fetaostfyllning. Servera som förrätt eller tillbehör till kallskuret och grillade rätter. Får gärna stå i

    LÄS MER >