Grillad rabarber med pepparmynta, vanilj- & kardemummayoghurt

Grillad rabarber med pepparmynta, vanilj- & kardemummayoghurt

En busenkel och löjligt god efterrätt med grillad rabarber! Vi kallar detta för en semesterinspirerad version av den klassiska rabarberkompotten. Servera med en skopa hemlagad frozen yoghurt gjord på äkta grekisk yoghurt, bourbonvanilj och kardemumma. Kan det bli bättre?

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

10 Portioner

Kardemumma- och vaniljyoghurt

Lag

Innehåller följande Fontana produkter

Fontana Äkta Grekisk Yoghurt 0%

Äkta Grekisk Yoghurt 0%

Läs Mer

I SAMARBETE MED GASTROFY

Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Bougatsa recept

    Bougatsa

    Bougatsa är en klassisk cypriotisk kaka gjord på vaniljkryddad mannagrynskräm och filodeg. En frisk och frasig sommardessert som kan serveras varm eller kall, och gärna

    LÄS MER >