Dadlar är en basingrediens i det grekiska köket och används mycket i desserter och bakverk. Här kommer ett klassiskt raw-recept där dadlarna har fyllts med kanelkryddad feta- och yoghurtkräm. Gott som efterrätt eller fikaplock!

Dadlar är en basingrediens i det grekiska köket och används mycket i desserter och bakverk. Här kommer ett klassiskt raw-recept där dadlarna har fyllts med kanelkryddad feta- och yoghurtkräm. Gott som efterrätt eller fikaplock!
Dela
Skriv ut & Mejla
Innehåller följande Fontana produkter
Även vi hoppar gärna på raw-trenden genom att bjuda på våra utsökta dadel- och kokostryfflar. En snabb och nyttig fika till barnen som även de
Detta är kanske en lite oväntad smakkombination är otroligt god. Sötman i glassen, det lite peppriga i olivoljan ihop med saltet smakar fantastiskt.
En skvätt olivolja ger dina chokladdesserter en helt ny karaktär. Nyckeln är att använda produkter av hög kvalitet. I det här receptet har vi valt
Kanelkryddade bollar med snällost, fikon och choklad. Fantastiskt gott till julens dessertbord men också på den festliga ostbrickan. Ett par droppar rom eller cognac förvandlar
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök.
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2023 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA