Dadlar är en basingrediens i det grekiska köket och används mycket i desserter och bakverk. Här kommer ett klassiskt raw-recept där dadlarna har fyllts med kanelkryddad feta- och yoghurtkräm. Gott som efterrätt eller fikaplock!

Dadlar är en basingrediens i det grekiska köket och används mycket i desserter och bakverk. Här kommer ett klassiskt raw-recept där dadlarna har fyllts med kanelkryddad feta- och yoghurtkräm. Gott som efterrätt eller fikaplock!
Dela
Skriv ut & Mejla
Innehåller följande Fontana produkter
En mustigare variant av våra klassiska dadel- och kokosbollar! Här med inslag av choklad, kaffe och grekisk yoghurt som ger en krämigare och något syrligare
Detta är kanske en lite oväntad smakkombination är otroligt god. Sötman i glassen, det lite peppriga i olivoljan ihop med saltet smakar fantastiskt.
En sammetslen och saftig apelsin- och chokladkaka gjord med olivolja istället för smör. Oljan ger kakan en spännande smakkaraktär och ett ännu saftigare resultat. Ett
Himmelska tryfflar gjorda på saffranskryddad färskost och feta som rullats i pistagekross. Gillar du inte saffran går det bra med kanel eller kardemumma istället. Perfekta
Dessa är bakade med vår goda och milda olivolja One. De är snabba och enkla att baka och blir jättegoda.
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök.
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2021 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA