Search

Halloumi Scarpaccia

En modern twist på den klassiska scarpaccian – här med salt halloumi och krispig potatis. Perfekt som en lätt lunch, en matig förrätt eller ett smakfullt inslag till middagen. För dig som älskar ost är detta ett recept som sprider värme och gör varje måltid lite godare. Toppa gärna med färsk timjan för extra smak!

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Halloumi Originalet PDO 200g

    Halloumi Originalet 200 g PDO

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Grilloumibites med chilihonung

    Grilloumibites i varm chilihoung är bara ett annat ord för himmelriket. Krispet kommer från paneringen med krossade cornflakes, parmesan, sesamfrön. Doppa sedan dessa godingar i

    LÄS MER >

    Hummustallrik med fetaost

    En snabb och smakrik hummustallrik på bara 10 minuter! Bred ut krämig Chunky Kalamata, toppa med saftiga Kalamataoliver, smulig fetaost och en skvätt olivolja. Servera

    LÄS MER >

    Krispig halloumisallad

    Riven halloumi som steks i honung och chili ger den här goda sommarsalladen ett härligt krisp. Tillsammans med pärlcouscous, färska grönsaker och en supersmarrig tahinidressing

    LÄS MER >