Kalkon-späckad med fetaost
Kalkon-späckad med fetaost recept

Kalkon-späckad med fetaost

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

10-12 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Kalkon hör till en av huvudrätterna på många julbord. Här har vi valt att fylla denna magra men smakrika fågel med örter och fetaost. Lär dig späcka kalkonen på rätt sätt och njut av en äkta lyxmiddag i jul!

    Laga något gott

    Okra i tomatsås recept

    Okra i tomatsås

    Okra är fortfarande ganska så ovanligt inom svensk matlagning men väl värt att testa i en vegetarisk rätt. Här delar vi med oss av ett

    LÄS MER >
    Ett glas med Fontana Ananasmojito med is

    Ananasmojito

    En klassisk cocktail, här I en variant med vår ananasjuice. Uteslut rom och det blir en fräsch och läskande alkoholfri drink.

    LÄS MER >