Kalkon-späckad med fetaost
Kalkon-späckad med fetaost recept

Kalkon-späckad med fetaost

Kalkon hör till en av huvudrätterna på många julbord. Här har vi valt att fylla denna magra men smakrika fågel med örter och fetaost. Lär dig späcka kalkonen på rätt sätt och njut av en äkta lyxmiddag i jul!

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

10-12 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Julmoussaka Recept

    Julmoussaka

    Ett kul inslag på det svenska julbordet. Här har vi tagit inspiration från en svensk julklassiker och varvat stavar av potatis och aubergine med lammfärs,

    LÄS MER >
    Jul-Halloumi Vegetarisk "Julskinka" Recept

    Griljerad Juloumi

    När vi först skulle sa att vi skulle göra en ”julskinka”-grilloumi trodde först alla att vi var galna. Men så testade vi och det blev

    LÄS MER >