Julmoussaka Recept

Julmoussaka

Ett kul inslag på det svenska julbordet. Här har vi tagit inspiration från en svensk julklassiker och varvat stavar av potatis och aubergine med lammfärs, grekiska oliver och halloumi. Så gott att man gärna tar en dubbel portion!

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

4-6 Portioner
  • Sås

    Innehåller följande Fontana produkter

    Oliver Kalamata Urkärnade

    Läs Mer
    Fontana Halloumi Originalet

    Halloumi Originalet 200 g

    Läs Mer
    Fontana Saganaki 150 g

    Saganaki

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • Sås

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Jul-Halloumi Vegetarisk "Julskinka" Recept

    Griljerad Juloumi

    När vi först skulle sa att vi skulle göra en ”julskinka”-grilloumi trodde först alla att vi var galna. Men så testade vi och det blev

    LÄS MER >