Search
Kikärtor I Ugn Med Apelsin Dill Och Soltorkade Tomater Recept

Kikärtor i ugn med apelsin, dill och soltorkade tomater

Ännu en vegetarisk favorit från det grekiska köket! Ugnsbakade kikärtor med feta och våra soltorkade tomater. Här har vi kryddat kikärtsgratängen med både dill och apelsin. Serveras gärna med nybakat bröd och en bladsallad.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4-6 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Soltorkade Tomater Original 180 g

    Soltorkade Tomater Original

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet PDO

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Krispig halloumisallad

    Riven halloumi som steks i honung och chili ger den här goda sommarsalladen ett härligt krisp. Tillsammans med pärlcouscous, färska grönsaker och en supersmarrig tahinidressing

    LÄS MER >
    Okra i tomatsås recept

    Okra i tomatsås

    Okra är fortfarande ganska så ovanligt inom svensk matlagning men väl värt att testa i en vegetarisk rätt. Här delar vi med oss av ett

    LÄS MER >