Kikärtsbiffar i pitabröd med Tahini
Kikärtsbiffar I Pitabröd Med Tahini Recept

Kikärtsbiffar i pitabröd med Tahini

Vegetariska kikärtsbiffar med sesamfrösås, grekisk yoghurt och färska grönsaker i pitabröd. Påminner om falafel men ännu godare! Värm gärna brödet innan du fyller det med dessa krispiga godingar.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

4 Portioner
  • Tillbehör

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Tahini 300 g

    Tahini

    Läs Mer
    Fontana Äkta Grekisk Yoghurt 0%

    Äkta Grekisk Yoghurt 0%

    Läs Mer
    Fontana One Olivolja 1 liter

    One

    Läs Mer
    Fontana Pitabröd Mini Fryst

    Pitabröd Mini Fryst

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Kokt Krossad Färskpotatis Recept

    Kokt krossad färskpotatis

    Färskpotatisen brukar dyka upp i mataffärernas grönsaksavdelning någon gång i slutet av maj. Här kommer ett enkelt recept som passar utmärkt när det har blivit

    LÄS MER >
    Fasolia Vita Bonor Med Olivolja Recept

    Vita bönor med olivolja

    En busenkel smårätt eller bönsallad med grönsaker och rikliga mängder olivolja. Passar utmärkt ihop med en bit grillad fisk eller som enklare huvudrätt tillsammans med

    LÄS MER >

    Jättebönor i ugn

    Ugnstekta bönor i mustig tomatsås som passar lika bra som huvudrätt eller tillbehör. Här har vi valt stora krämiga jättebönor som både mättar och smakar

    LÄS MER >