Ugnsbakad blomkål med tapenade och kapris

Ugnsbakad blomkål med tapenade och kapris

Det här är en vegetarisk rätt som är god att äta ihop med en bit fisk eller kött men passar även bra på buffébordet.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Tapenade Oliver av sorten Kalamata 180 g

    Tapenade – Oliver av sorten Halkidiki

    Läs Mer
    Fontana Tapenade – Oliver av sorten Kalamata 180 g

    Tapenade – Oliver av sorten Kalamata

    Läs Mer
    Kapris små fina - Fontana 150 g

    Kapris små fina

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Kokt Krossad Färskpotatis Recept

    Kokt krossad färskpotatis

    Färskpotatisen brukar dyka upp i mataffärernas grönsaksavdelning någon gång i slutet av maj. Här kommer ett enkelt recept som passar utmärkt när det har blivit

    LÄS MER >
    Fasolia Vita Bonor Med Olivolja Recept

    Vita bönor med olivolja

    En busenkel smårätt eller bönsallad med grönsaker och rikliga mängder olivolja. Passar utmärkt ihop med en bit grillad fisk eller som enklare huvudrätt tillsammans med

    LÄS MER >