Ugnsbakad blomkål med tapenade och kapris

Det här är en vegetarisk rätt som är god att äta ihop med en bit fisk eller kött men passar även bra på buffébordet.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Tapenade Oliver av sorten Kalamata 180 g

    Tapenade – Oliver av sorten Halkidiki

    Läs Mer
    Fontana Tapenade – Oliver av sorten Kalamata 180 g

    Tapenade – Oliver av sorten Kalamata

    Läs Mer
    Kapris små fina - Fontana 150 g

    Kapris små fina

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Kikärtsbullar Recept

    Kikärtsbullar

    Grekiska kikärtsbullar med halloumi, tahini och varma kryddor. En given favorit bland barnen! Påminner om falafel och kan kombineras med alla möjliga sorters tillbehör. Servera

    LÄS MER >
    Halloumigryta med linser och soltorkade tomater Recept

    Halloumigryta med linser

    Halloumi i gryta? Ja, absolut! Prova favoriten halloumigryta med linser, färska grönsaker och soltorkade tomater från vårt skafferi. En smakrik gryta att värma sig med

    LÄS MER >