Köttbullar med Saganaki
Köttbullar Med Saganaki Recept

Köttbullar med Saganaki

Ett klassiskt recept på svenska köttbullar med en liten tvist. Vi har nämligen valt att fylla köttbullarna med grekisk saganakiost. Fantastiskt gott och ett lite lyxigare alternativ till vanliga köttbullar. Servera gärna med sallad och rostad potatis.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Kreta Olivolja Extra Virgin 500ml

    Olivolja Kreta Extra Virgin

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watch Created with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Tournedos med sparris recept

    Tournedos med sparris

    Tournedos är mittenbiten eller ”hjärtat” på en oxfilé, ett tjockt och mört kött som man kan steka eller grilla. Här får den sällskap av smörstekt

    LÄS MER >