Köttbullar i tomatsås – Keftedes me saltsa
Köttbullar I Tomatsås - Keftedes Me Saltsa Recept

Köttbullar i tomatsås – Keftedes me saltsa

Supergoda köttbullar gjorda på både nöt och fläsk med provensaliska kryddor och en mustig tomatsalsa. Serveras med ris, sallad eller potatis.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

6-8 Portioner

Köttbullar

Tomatsås

Innehåller följande Fontana produkter

Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

Läs Mer

I SAMARBETE MED GASTROFY

Gör så här

Köttbullar: 

Tomatsås:

fontana_watchCreated with Sketch.

Start timer

Laga något gott

Cypriotiska Sma Kottbullar Mikra Keftedakia Recept

Cypriotiska små köttbullar

Knapriga små köttbullar på cypriotiskt manér! Till skillnad från klassiska köttbullar blandar du fläskfärs, lammfärs och riven potatis för att höja smaknivån ett snäpp. De

LÄS MER >
Tournedos med sparris recept

Tournedos med sparris

Tournedos är mittenbiten eller ”hjärtat” på en oxfilé, ett tjockt och mört kött som man kan steka eller grilla. Här får den sällskap av smörstekt

LÄS MER >
Grillad Biff Med Tahini Recept

Grillad biff med tahini

Vår grillade ryggbiff får en lite nötigare smak när den paras ihop med tahini sesamfrösås. Serveras på en bädd av färska ruccolablad och hackade snacksoliver

LÄS MER >