Köttbullar i tomatsås – Keftedes me saltsa
Köttbullar I Tomatsås - Keftedes Me Saltsa Recept

Köttbullar i tomatsås – Keftedes me saltsa

Supergoda köttbullar gjorda på både nöt och fläsk med provensaliska kryddor och en mustig tomatsalsa. Serveras med ris, sallad eller potatis.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

6-8 Portioner

Köttbullar

Tomatsås

Innehåller följande Fontana produkter

Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

Läs Mer

I SAMARBETE MED GASTROFY

Gör så här

Köttbullar: 

Tomatsås:

fontana_watchCreated with Sketch.

Start timer

Laga något gott

Tournedos med sparris recept

Tournedos med sparris

Tournedos är mittenbiten eller ”hjärtat” på en oxfilé, ett tjockt och mört kött som man kan steka eller grilla. Här får den sällskap av smörstekt

LÄS MER >
Lammspett med grillat bröd recept

Lammspett med grillat bröd

Marinerade lammspett som får grilla sig möra på grillgallret. Servera i pitabröd med krispiga grönsaker eller direkt på tallriken tillsammans med en god sallad och

LÄS MER >