Kataifirullar recept

Kataifirullar

Läckert spröda små bitar fyllda med pistachnötter, valnötter och kanel. Gillar du inte pistachnötter går det bra att byta ut mot mandel. En klassisk kondisbit från östra Medelhavet gjord på trådig kataifideg som blir ljuvligt krispig i ugnen.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

20-25 Portioner
  • SOCKERLAG

    GARNERING

    Innehåller följande Fontana produkter

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Baklava Recept

    Baklava

    En härligt frasig mandel- och nötkaka gjord på filodeg. Varje grekisk familj har sitt eget recept och här bjuder vi på vårt. Kanske något till

    LÄS MER >