Kataifirullar recept

Kataifirullar

Läckert spröda små bitar fyllda med pistachnötter, valnötter och kanel. Gillar du inte pistachnötter går det bra att byta ut mot mandel. En klassisk kondisbit från östra Medelhavet gjord på trådig kataifideg som blir ljuvligt krispig i ugnen.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

20-25 Portioner
  • SOCKERLAG

    GARNERING

    Innehåller följande Fontana produkter

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Friterade kakor

    Lalagia är grekiska kakor som bakas i trakterna kring Kalamata, framförallt till jul. De friterade kakorna kan serveras med fetaost och honung eller pudrade med

    LÄS MER >
    Baklava Recept

    Baklava

    En härligt frasig mandel- och nötkaka gjord på filodeg. Varje grekisk familj har sitt eget recept och här bjuder vi på vårt. Kanske något till

    LÄS MER >