Läckert spröda små bitar fyllda med pistachnötter, valnötter och kanel. Gillar du inte pistachnötter går det bra att byta ut mot mandel. En klassisk kondisbit från östra Medelhavet gjord på trådig kataifideg som blir ljuvligt krispig i ugnen.
Läckert spröda små bitar fyllda med pistachnötter, valnötter och kanel. Gillar du inte pistachnötter går det bra att byta ut mot mandel. En klassisk kondisbit från östra Medelhavet gjord på trådig kataifideg som blir ljuvligt krispig i ugnen.
Dela
Skriv ut & Mejla
Innehåller följande Fontana produkter
Munkar är nog bland det godaste som finns och här får du smaka på en cypriotisk variant med honung. Degen är gjord på både mjöl
Enkla och goda kakor med snurr! Dessa ljuvliga sesamfrökakor formas till snurror som toppas med sesamfrön. Kakorna får en härligt krispig yta och en mjuk
Lalagia är grekiska kakor som bakas i trakterna kring Kalamata, framförallt till jul. De friterade kakorna kan serveras med fetaost och honung eller pudrade med
Söta och stora snöbollar gjorda på smör, mandel och och en skvätt konjak! Servera till fikat eller söndagsbrunschen. Kakornasin utseende gör att de passar helt
Filodeg är en lövtunn deg som används mycket inom grekisk bakning och matlagning. Här har vi valt att bjuda på ljuvliga vaniljrullar som bara smälter
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök.
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2023 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA