Krossad grekisk potatis med fetaost och rosmarin
Krossad grekisk potatis med fetaost och rosmarin recept

Krossad grekisk potatis med fetaost och rosmarin

Den här potatisen går även jättebra att göra med färskpotatis. Ett passande tillbehör till sommarens grillmiddagar.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer
    Kapris små fina - Fontana 150 g

    Kapris små fina

    Läs Mer

    Oliver Kalamata Urkärnade

    Läs Mer
    Fontana Oliver Kalamon Urkärnade Ekologiska 290 g

    Oliver Kalamata Urkärnade Ekologiska

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Moussaka Recept

    Moussaka

    Det här är förstås en klassikernas klassiker från det grekiska köket. Här bjuder vi på vårt eget familjerecept där grillade auberginer toppas med världens godaste

    LÄS MER >
    Okra i tomatsås recept

    Okra i tomatsås

    Okra är fortfarande ganska så ovanligt inom svensk matlagning men väl värt att testa i en vegetarisk rätt. Här delar vi med oss av ett

    LÄS MER >