Auberginerullader med köttfars och salsasås recept

Auberginerullader med köttfärs och salsasås

God grekisk husmanskost. Ugnsbakade auberginer fyllda med köttfärs, fetaost och halloumi. Toppade med en tomat- och vitlökssalsa. Servera gärna med ris eller sallad.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4-6 Portioner
  • Salsasås:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer
    Fontana Halloumi Originalet PDO 200g

    Halloumi Originalet 200 g

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • Salsa

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Okra i tomatsås recept

    Okra i tomatsås

    Okra är fortfarande ganska så ovanligt inom svensk matlagning men väl värt att testa i en vegetarisk rätt. Här delar vi med oss av ett

    LÄS MER >
    Moussaka Recept

    Moussaka

    Det här är förstås en klassikernas klassiker från det grekiska köket. Här bjuder vi på vårt eget familjerecept där grillade auberginer toppas med världens godaste

    LÄS MER >