Auberginerullader med köttfärs och salsasås
Auberginerullader med köttfars och salsasås recept

Auberginerullader med köttfärs och salsasås

God grekisk husmanskost. Ugnsbakade auberginer fyllda med köttfärs, fetaost och halloumi. Toppade med en tomat- och vitlökssalsa. Servera gärna med ris eller sallad.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

4-6 Portioner
  • Salsasås:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer
    Fontana Halloumi Originalet

    Halloumi Originalet

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • Salsa

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Okra i tomatsås recept

    Okra i tomatsås

    Okra är fortfarande ganska så ovanligt inom svensk matlagning men väl värt att testa i en vegetarisk rätt. Här delar vi med oss av ett

    LÄS MER >