Auberginerullader med köttfärs och salsasås
Auberginerullader med köttfars och salsasås recept

Auberginerullader med köttfärs och salsasås

God grekisk husmanskost. Ugnsbakade auberginer fyllda med köttfärs, fetaost och halloumi. Toppade med en tomat- och vitlökssalsa. Servera gärna med ris eller sallad.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

4-6 Portioner
  • Salsasås:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer
    Fontana Halloumi Originalet

    Halloumi Originalet

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • Salsa

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Moussaka Vegetarisk Recept

    Moussaka vegetarisk

    Här bjuder vi på en vegetarisk variant av vår klassiska moussaka. Med grillade grönsaker som bas har vi fyllt vår moussakaplåt med en mustig tomat-

    LÄS MER >
    Moussaka Recept

    Moussaka

    Det här är förstås en klassikernas klassiker från det grekiska köket. Här bjuder vi på vårt eget familjerecept där grillade auberginer toppas med världens godaste

    LÄS MER >