Search
Auberginerullader med köttfars och salsasås recept

Auberginerullader med köttfärs och salsasås

God grekisk husmanskost. Ugnsbakade auberginer fyllda med köttfärs, fetaost och halloumi. Toppade med en tomat- och vitlökssalsa. Servera gärna med ris eller sallad.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4-6 Portioner
  • Salsasås:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer
    Fontana Halloumi Originalet PDO 200g

    Halloumi Originalet 200 g

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • Salsa

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Moussaka Recept

    Moussaka

    Det här är förstås en klassikernas klassiker från det grekiska köket. Här bjuder vi på vårt eget familjerecept där grillade auberginer toppas med världens godaste

    LÄS MER >
    Okra i tomatsås recept

    Okra i tomatsås

    Okra är fortfarande ganska så ovanligt inom svensk matlagning men väl värt att testa i en vegetarisk rätt. Här delar vi med oss av ett

    LÄS MER >