Loukoumades – Cypriotiska munkar med honung
Loukoumades Cypriotiska Munkar Med Honung Recept

Loukoumades – Cypriotiska munkar med honung

Munkar är nog bland det godaste som finns och här får du smaka på en cypriotisk variant med honung. Degen är gjord på både mjöl och potatismos som ger ett extra gott resultat. Efter fritering doppas de gyllenbruna munkarna i en härligt kryddig honungslag. En oförglömlig smakupplevelse!

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

15 Portioner
  • Fritering

    Honungslag

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Timjanhonung Från Kreta 250 g

    Timjanhonung Från Kreta

    Läs Mer
    Fontana Vildskogshonung Från Peloponnesos 250 g

    Vildskogshonung Från Peloponnesos

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • Fritering:

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Bougatsa kaka gjord på mannagrynskräm och filodeg Recept

    Bougatsa

    Bougatsa är en klassisk cypriotisk paj gjord på filodeg och vaniljkryddad mannagrynskräm. Den frasiga desserten kan serveras varm eller kall, gärna med en skopa hemlagad

    LÄS MER >
    Jordgubbar med getost recept

    Jordgubbar med getost

    Getost har en speciell sälta som gifter sig fint med våra svenska solmogna gubbar! Servera antingen som en härlig sallad med smak av sommar eller

    LÄS MER >