Loukoumades – Cypriotiska munkar med honung
Loukoumades Cypriotiska Munkar Med Honung Recept

Loukoumades – Cypriotiska munkar med honung

Munkar är nog bland det godaste som finns och här får du smaka på en cypriotisk variant med honung. Degen är gjord på både mjöl och potatismos som ger ett extra gott resultat. Efter fritering doppas de gyllenbruna munkarna i en härligt kryddig honungslag. En oförglömlig smakupplevelse!

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

15 Portioner
  • Fritering

    Honungslag

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Timjanhonung Från Kreta 250 g

    Timjanhonung Från Kreta

    Läs Mer
    Fontana Vildskogshonung Från Peloponnesos 250 g

    Vildskogshonung Från Peloponnesos

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • Fritering:

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Friterade kakor

    Lalagia är grekiska kakor som bakas i trakterna kring Kalamata, framförallt till jul. De friterade kakorna kan serveras med fetaost och honung eller pudrade med

    LÄS MER >
    Fetaost Cheesecake Recept

    Cheesecake med Feta

    En matig variant på klassisk cheesecake med krämig oliv- och fetaostfyllning. Servera som förrätt eller tillbehör till kallskuret och grillade rätter. Får gärna stå i

    LÄS MER >
    Frusna yoghurtkuber recept

    Frusna yoghurtkuber

    Frusna yoghurtkuber med granatäppelkärnor är så gott och läskande. De är så enkla att göra och innehåller endast tre ingredienser.

    LÄS MER >