Loukoumades – Cypriotiska munkar med honung
Loukoumades Cypriotiska Munkar Med Honung Recept

Loukoumades – Cypriotiska munkar med honung

Munkar är nog bland det godaste som finns och här får du smaka på en cypriotisk variant med honung. Degen är gjord på både mjöl och potatismos som ger ett extra gott resultat. Efter fritering doppas de gyllenbruna munkarna i en härligt kryddig honungslag. En oförglömlig smakupplevelse!

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

15 Portioner
  • Fritering

    Honungslag

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Timjanhonung Från Kreta 250 g

    Timjanhonung Från Kreta

    Läs Mer
    Fontana Vildskogshonung Från Peloponnesos 250 g

    Vildskogshonung Från Peloponnesos

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • Fritering:

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Frusna yoghurtkuber recept

    Frusna yoghurtkuber

    Frusna yoghurtkuber med granatäppelkärnor är så gott och läskande. De är så enkla att göra och innehåller endast tre ingredienser.

    LÄS MER >
    Bougatsa recept

    Bougatsa

    Bougatsa är en klassisk cypriotisk kaka gjord på vaniljkryddad mannagrynskräm och filodeg. En frisk och frasig sommardessert som kan serveras varm eller kall, och gärna

    LÄS MER >
    Äppelrullar Recept

    Äppelrullar

    Lär dig baka härligt spröda filorullar fyllda med kanelkryddade äpplen och aprikos. En grekisk tolkning av tysk strudel med mycket fras och smak!

    LÄS MER >