Morotskaka med fetaostglasyr
Morotskaka Med Fetaostglasyr Recept

Morotskaka med fetaostglasyr

Äkta amerikansk carrot cake gjord med cypriotisk olivolja istället för vanlig rapsolja. Ger kakan en nötigare smak och lyfter övriga ingredienser på ett fint sätt. Glaseras med vår egen ljuvliga citron- och fetaostglasyr!

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

10-12 Portioner
  • Glasyr:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Kreta Extra Virgin

    Olivolja Kreta Extra Virgin

    Läs Mer
    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • Glasyr:

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Bougatsa recept

    Bougatsa

    Bougatsa är en klassisk cypriotisk kaka gjord på vaniljkryddad mannagrynskräm och filodeg. En frisk och frasig sommardessert som kan serveras varm eller kall, och gärna

    LÄS MER >
    Jordgubbar med getost recept

    Jordgubbar med getost

    Getost har en speciell sälta som gifter sig fint med våra svenska solmogna gubbar! Servera antingen som en härlig sallad med smak av sommar eller

    LÄS MER >