Morotskaka bakad med olivolja och fetaostglasyr Recept

Morotskaka med fetaostglasyr

Har du provat att baka morotskaka med olivolja istället för rapsolja? Smaken blir nötigare och hela kakan får ett lyft. Pricken över i eller täcket på kakan är vår ljuvliga citron- och fetaostglasyr!

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

10-12 Portioner
  • Glasyr:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Kreta Olivolja Extra Virgin 500ml

    Olivolja Kreta Extra Virgin

    Läs Mer
    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • Glasyr:

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Bougatsa kaka gjord på mannagrynskräm och filodeg Recept

    Bougatsa

    Bougatsa är en klassisk cypriotisk paj gjord på filodeg och vaniljkryddad mannagrynskräm. Den frasiga desserten kan serveras varm eller kall, gärna med en skopa hemlagad

    LÄS MER >
    Fetaost Cheesecake Recept

    Cheesecake med Feta

    En matig variant på klassisk cheesecake med krämig oliv- och fetaostfyllning. Servera som förrätt eller tillbehör till kallskuret och grillade rätter. Får gärna stå i

    LÄS MER >