Morotskaka med fetaostglasyr
Morotskaka bakad med olivolja och fetaostglasyr Recept

Morotskaka med fetaostglasyr

Har du provat att baka morotskaka med olivolja istället för rapsolja? Smaken blir nötigare och hela kakan får ett lyft. Pricken över i eller täcket på kakan är vår ljuvliga citron- och fetaostglasyr!

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

10-12 Portioner
  • Glasyr:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Kreta Olivolja Extra Virgin 500ml

    Olivolja Kreta Extra Virgin

    Läs Mer
    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • Glasyr:

    fontana_watch Created with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Baklava Recept

    Baklava

    Baklava är en härligt frasig och söt mandel- och nötkaka gjord på filodeg. Varje grekisk familj har sitt eget recept. Här bjuder vi på vårt!

    LÄS MER >