Search
Morotskaka bakad med olivolja och fetaostglasyr Recept

Morotskaka med fetaostglasyr

Har du provat att baka morotskaka med olivolja istället för rapsolja? Smaken blir nötigare och hela kakan får ett lyft. Pricken över i eller täcket på kakan är vår ljuvliga citron- och fetaostglasyr!

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

10-12 Portioner
  • Glasyr:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Kreta Olivolja Extra Virgin 500ml

    Olivolja Kreta Extra Virgin

    Läs Mer
    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • Glasyr:

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Dadelbollar

    Även vi hoppar gärna på raw-trenden genom att bjuda på våra utsökta dadel- och kokostryfflar. En snabb och nyttig fika till barnen som även de

    LÄS MER >
    Frusna yoghurtkuber recept

    Frusna yoghurtkuber

    Frusna yoghurtkuber med granatäppelkärnor är så gott och läskande. De är så enkla att göra och innehåller endast tre ingredienser.

    LÄS MER >
    Bougatsa kaka gjord på mannagrynskräm och filodeg Recept

    Bougatsa

    Bougatsa är en klassisk cypriotisk paj gjord på filodeg och vaniljkryddad mannagrynskräm. Den frasiga desserten kan serveras varm eller kall, gärna med en skopa hemlagad

    LÄS MER >